Reiki Cursussen

Cursus Reiki I:
Een dag van 9.30 uur tot 16.00 uur (Dit is bij 1 op 1, bij grotere groep verdeeld over 2 dagen) De leer van Reiki wordt behandeld. De verschillende handposities met diverse oefeningen. Uiteraard de inwijdingen.De dag begint met een meditatie. Lunch zelf mee te nemen. Thee, koffie en water is de hele dag aanwezig. Bij voorkeur werk ik met 1 cursist tegelijk omdat men dan vrijer is. Certificaat wordt overhandigd aan einde van dag.

Prijs: € 200, -

Cursus Reiki II:
Een dag van 9.30 uur tot 16.00 uur en terugkom-oefendag. (bij grotere groepen 2 dagen) Als het goed is heeft iedereen in de tussentijd lekker geoefend en heeft een spirituele groei doorgemaakt. Tussen Reiki I Reiki II zit daarom minstens drie maanden. Hier gaan we oefenen met de afstandssymbolen en gaan we dieper op de materie in. De Reiki-kanalen worden weer verder ingewijd zodat de energie krachtiger zal stromen. De dag begint met een meditatie. Ook hier bij voorkeur 1 cursist. Lunch zelf mee te nemen. Thee, koffie en water is de hele dag aanwezig. Certificaat wordt overhandigd aan einde van de dag.

Prijs: € 250, -

Cursus Reiki III:
Wanneer je voor Reiki III klaar bent voel je meestal vanzelf. Bij twijfel is er altijd een vrijblijvend gesprek vooraf mogelijk. We gaan ons een dag van 10.00 uur tot 16.00 uur bezighouden met inwijdingen en het leren van inwijdingen. De cursus is altijd met een cursist tegelijk. Een jaar lang blijf je onder begeleiding en zijn er maandelijks terugkom dagen. Uiteraard is er altijd ruimte voor het stellen van vragen.

Prijs: € 350, - (inclusief lunch en drinken)